5 pachete eugenia clasice (10 buc) 5 pachete eugenia cacao (10 buc) 2 budinci ciocolata Dr. Oetker 2 budinci vanilie Dr. Oetker 2 litri lapte 16 linguri zahar 300ml frisca lichida fulgi de ciocalata pentru ornat Budincile se prepara conform procedurii de pe plic adaugand 900ml lapte si 8 linguri zafar pentru fiecare.
Prima se pune la facut budinca de ciocolata.
Se tapeteaza o tava cu folie alimentara.
Restul de 200ml lapte ramas se pune intr-o farfurie in care se pun la inmuiat eugeniile pe rand. Nu se lasa prea mult.
Se aranjeaza eugeniile in tava alternand cele doua feluri.
Se toarna peste eugenii budinca fierbinte, se niveleaza si se lasa la racit.
Se face si budinca de vanilie si se toarna calda peste budinca de ciocolata.
Se lasa la racit si apoi la frigider pana a doua zi.
A doua zi se scoate din tava si se scoate folia.
Se face frisca si se intine peste prajitura.
Se orneaza cu fulgi de ciocolata.
656x440_prajitura-cu-eugenii-500-348444
656x440_prajitura-cu-eugenii-500-348444
656x440_prajitura-cu-eugenii-500-348444
656x440_prajitura-cu-eugenii-500-348444
656x440_prajitura-cu-eugenii-500-348444
656x440_prajitura-cu-eugenii-500-348444
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.