MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu Nutella si alune de padure:
1. Macinam separat alunele si biscuitii in robot si le punem intr-un castron.
2. Adaugam Nutella, praful de sare, untul topit si lichiorul, amestecand pana se omogenizeaza compozitia.
3. Luam cate o lingura din compozitie si formam cu ajutorul mainilor sfere potrivite ca marime, introducand in centru o aluna. Le asezam pe un gratar, topim ciocolata la Bain-Marie si o picuram deasupra bomboanelor. Sa aveti grija sa puneti dedesubt o hartie de copt, sa aibe unde sa se curga surplusul de ciocolata . In mod normal, trebuia sa le scufund in ciocolata, insa mi s-a parut ca este prea putina, asa ca am preferat aceasta metoda. In al doilea rand, ciocolata trebuia sa fie mai fluida, sa se prelinga pe bombonica, dar n-am mai avut rabdare sa le bibilesc. Le lasam la rece pana ce s-a intarit bine glazura, apoi, putem orna cu ciocolata alba. Eu am preferat un model spiralat.
4. In sezonul rece se pot pastra la temperatura camerei, insa vara, recomand sa le pastrati in frigider.
TIPS-URI
In cazul in care pasta rezultata ramane faramicioasa si nu se leaga bine, mai puteti adauga putin unt topit sau ciocolata topita la Bain Marie.
2po6w6o
2po6w6o
2po6w6o
2po6w6o
2po6w6o
2po6w6o
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.