Aluat - 550 gr faina alba tip 480 , 250 gr unt 82% grasime, 1 lingurita otet, 1 /4 lingurita sare, 200 ml apa rece. Umplutura - 200 gr frisca batuta vanilata Decor - zahar farin
Foietajul se intinde cu ajutorul fainii intr-o foaie de grosime potrivita si forma dreptungiulara.
Taiem aluatul in fasii – latime 3 cm si lungime 30 cm.
Fiecare fasie de aluat se rasuceste pe conul metalic (neuns), astfel incat sa acopere partial stratul anterior .
Rulourile formate se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 200C~ 20 minute.
Dupa coacere , le lasam sa se racesca complet apoi scoatem cu grija conurile.
Umplem rulourile cu frisca vanilata (rece) .
Umplem rulourile cu frisca vanilata (rece) .
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.