600 g de brânză de vaci (cu un conținut înalt de grăsime) 250 g de biscuiți 100 g de unt 3 ouă 100 ml de smântână grasă 150 g de zahăr pudră sau zahăr obișnuit coaja unei portocale (sau lămâi) vanilie
MOD DE PREPARARE
Mărunțiți bine toți biscuiții. Frecați untul cu firimiturile de biscuiți. Alegeți o formă de copt cu laturi înalte. Așterneți la fundul tăvii hârtie de copt sau puteți unge bine suprafața cu ulei sau unt. Distribuiți uniform aluatul în tavă până la margini. Puneți aluatul în frigider pentru 30 de minute. În brânza de vaci uscată și fără cocoloașe adăugați smântâna, ouăle, zahărul, coaja de portocală și vanilie. Amestecați bine întreaga consistență. În aluatul refrigerat puneți amestecul de brânză de vaci și dați-l la cuptor. Procesul de coacere durează 30-40 de minute la 180 de grade.
1-27
1-27
1-27
1-27
1-27
1-27
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.