Pentru 25-30 fursecuri (50-60 jumatati): 250 gr margarina 4 linguri zahar pudra vanilat sau zahar tos 1 fiola esenta de vanilie 2 linguri lapte de soia un praf de sare 1/2 plic praf de copt 350 -400 gr faina gem de care va place (eu am folosit de fructe de padure) zahar pentru pudrat Amestecam bine margarina cu cele 4 linguri de zahar pudra, apoi adaugam pe rand sarea, praful de copt, laptele si esenta de vanilie. Adaugam treptat faina si incepem sa framantam bine aluatul pana cand acesta nu se mai lipeste de maini. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la congelator pentru 30 de minute, apoi il punem in frigider pentru inca 30 de minute. Il scoatem din frigider si il intindem intr-o foaie subtire pe masa infainata. Decupam cu formele dorite. Trebuie sa aveti 2 forme de marimi diferite. Aveti grija ca numarul fursecurilor intregi sa fie egal cu cel al jumatatilor(decupate in interior). Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aprox.10-12 minute. Le lasam la racit, apoi le lipim doua cate doua cu gemul preferat. La final le pudram cu zaharul pudra.
fursecuri-fragede-de-post1
fursecuri-fragede-de-post1
fursecuri-fragede-de-post1
fursecuri-fragede-de-post1
fursecuri-fragede-de-post1
fursecuri-fragede-de-post1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.