4 ouă 250 g zahăr 100 ml ulei 100 ml lapte 250 g făină 1/2 plic praf de copt nectarine mure
Mod de preparare
Ouale se separă. Albușurile se bat spumă cu un praf de sare.
Se adaugă treptat zahărul până se formează o bezea, apoi laptele (puțin câte puțin) mixând continuu, uleiul și gălbenușurile, pe rând.
Se pune apoi făina în care am încorporat praful de copt.
Compoziția se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Peste compoziție se așază fructele și se introduce tava la cuptorul bine încălzit.
Lăsați inițial la foc mai mare (180 C) pentru câteva minute până începe blatul să se ridice. Reduceți apoi focul la 160 - 170 grade și lăsați să se coacă.
Prajitura este coaptă în momentul în care la proba cu scobitoarea nu se mai lipește aluat pe ea.
După ce s-a mai răcorit se pudrează cu zahăr. O puteți prepara cu orice fel de fruct. Este la fel de delicioasă.
Poftă bună!
tarta-cu-nectarine-si-mure-1
tarta-cu-nectarine-si-mure-1
tarta-cu-nectarine-si-mure-1
tarta-cu-nectarine-si-mure-1
tarta-cu-nectarine-si-mure-1
tarta-cu-nectarine-si-mure-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.