INGREDIENTE – 250 g pișcoturi – 150 g almette cu smantana – 150 g zahar pudra – esenta de vanilie – 200 ml frisca lichida – 500 g iaurt cu piersici – 2 plicuri gelatina granule – 700 g compot piersici – 100 ml frisca
MOD DE PREPARARE 1. Tapetam o forma de chec cu folie alimentara. Piscoturile le trecem prin sucul stors din compot si cu ele tapetam marginile formei de chec. Taiem putin din fiecare piscot. 2. Gelatina o hidratam in 200 ml suc din compot, timp de 10 minute, apoi o topim pe foc mic, fara a o da in clocot. 3. Crema de branza cu smantana o amestecam cu zaharul pudra, adaugam apoi esenta devanilie, iaurtul de fructe (cine doreste poate pune in iaurt, piersici din compot taiate marunt), gelatina topita si frisca batuta spuma. 4. Crema obtinuta o turnam in forma de chec tapetata cu piscoturi.Peste crema asezam din nou piscoturi. si dam la frigider de seara pana dimineata sau cel putin pentru 4 ore. 5. Rasturnam invers pe un platou.
Decor: piersicile din compot le taiem felii si le asezam pe prajitura.Frisca o mixam spuma tare si decoram prajitura cu ea, dupa cum doreste fiecare.
media_145865495167572600
media_145865495256549600-150x150
media_145865495167572600
media_145865495256549600-150x150
media_145865495167572600
media_145865495256549600-150x150
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.