6 albusuri 6 galbenusuri 6 lg faina 10 lg zahar ½ plic praf copt 500 gr mix fructe deshidratate: caise deshidratate prune uscate stafide smochine curmale coaja de portocala coaja de lamaie nuca de cocos 500 gr ciocolata menaj
Mod de preparare
Fructele deshidratate se taie cubulete marunte.
Albusurile se bat cu un praf de sare. Cand devin albe si dense, se adauga zaharul. Se mixeaza in continuare pana se obtine o bezea densa.
Galbenusurile se amesteca cu o lingura de zahar, apoi se incorporeaza in albusuri. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si se omogenizeaza compozitia.
Se adauga fructele confiate, coaja de lamaie si de portocala si se incorporeaza usor.
Se unge o tava de copt, se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia, se niveleaza frumos, apoi se coace in cuptorul preincalzit, aproximativ 40 minute.
Se scoate apoi, se lasa sa se raceasca de tot. Se taie apoi in cuburi potrivite de 3 x 3 cm.
Ciocolata se topeste. Cuburile se imbraca in ciocolata calda si se tavalesc prin nuca de cocos.
13726854_304396976563397_1918855071671145526_n
13726854_304396976563397_1918855071671145526_n
13726854_304396976563397_1918855071671145526_n
13726854_304396976563397_1918855071671145526_n
13726854_304396976563397_1918855071671145526_n
13726854_304396976563397_1918855071671145526_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.