Pentru blat ( puteti sa faceti un blat din pandispan sau daca doriti 4 foi , eu am ales varianta de pandispan pentru ca mergea mai usor) 5 oua 8 linguri de zahar 10 linguri de faina 2 linguri cacao 1/2 lingurita praf de copt 2 linguri de apa
Crema: 500ml lapte 2 oua 100g faina ( eu am folosit amidon) 100g zahar 250g crema de nutella
Batem albusurile spuma tare , adaugam treptat zaharul si batem pana obtinem o beze lucioasa. Adaugam pe rand cateun galbenus si amestecam pana se incorporeaza .Separat amestecam intr-un bol faina cu cacao si prful de copt. Scoatem mixerul din functiune si adaugam cate o lingura de faina. Amestecam dupa fiecare invartind lingura “peste cap” astfel incat sa nu se lase spuma. Adaugam si cele doua linguri de apa , turnam blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit timp de 20 minla foc potrivit. Taiem blatul in doua dupa ce acesta s-a racit .entru crema amestecam ouale cu zaharul apoi adaugam amidonul si laptele treptat. Punem craticioara pe foc si amestecam mereu pana compozitia incepe sa se ingroase ca o budinca. Cand este aproape racita adaugam nutella si mixam bine pana aceasta se incorporeaza in crema de oua. Insiropam blatul si il umplem cu crema de nutella. Lasam la frigider pana a 2-a zi si apoi taiem cu un cutit inmuiat putin in apa.
82373497_LEIBFTX3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.