Pentru blat: – 100 g unt moale – 300 g biscuiti digestivi
Pentru crema: – 100 g zahăr Demerara – 100 g unt – 400 ml lapte condensat
Pentru decor: – 3 bucati banane – 200 ml frisca lichida – 100 g ciocolata amaruie
PREPARARE 1. Pisează biscuiţii digestivi şi amestecă-i cu 100 grame de unt. Presează amestecul într-o formă de tartă. Dă la rece pentru cel puţin 30 de minute. 2. Amestecă laptele condensat cu zahăr brun (gustă laptele înainte, dacă ţi se pare foarte dulce, pune mai puţin zahăr) şi restul de unt. Amestecă mereu, până când lichidul fierbe şi devine o cremă de caramel gustoasă. 3. Toarnă crema de caramel peste blatul de biscuiţi şi dă la rece. Taie bananele felii groase şi pune fructele peste crema de caramel. Bate nişte frişcă şi pune deasupra feliilor de banane cu o lingură, astfel încât tarta să aibă zulufi. 4. Rade ciocolată peste frişcă şi serveşte rece.
unnamed_2249e2-1024x768-150x150
unnamed_2249e2-1024x768-150x150
unnamed_2249e2-1024x768-150x150
unnamed_2249e2-1024x768-150x150
unnamed_2249e2-1024x768-150x150
unnamed_2249e2-1024x768-150x150
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.