Ingrediente: – 400ml Bautura din soia cu aroma de vanilie Inedit – 4 albusuri – 4 galbenusuri – 300g zahar – 150g unt – 250g faina – 150g cacao – un pliculet praf de copt
Mai intai incingem cuptorul la 180°C si tapetam cu hartie de copt o tava mare (35×40 cm). Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Separat, frecam galbenusurile cu zaharul pana avem o crema ca o alifie, deschisa la culoare si in care zaharul nu se mai simte. Adaugam apoi untul moale, la temperatura camerei si amestecam bine cu mixerul la viteza mare. Adaugam apoi laptele se soia, amestecam din nou si punem faina, cacaua si praful de copt. Omogenizam si la final punem si albusurile batute spuma, de data asta insa nu mai amestecam cu mixerul, ca sa nu iasa aerul din compozitie. Amestecam cu spatula, cu miscari de sus in jos, pana spuma de albusuri e incorporata. Turnam compozitia in tava si nivelam cu spatula, apoi o coacem 20-25 de minute sau pana trece testul scobitorii. Este o prajitura foarte densa, nu foarte dulce si o puteti imbunatati cum vreti voi: cu nuci, alune de padure, fructe confiate etc. Dupa ce se raceste de tot, o pudram cu zahar vanilat si… ce bine merge si cu un glob de inghetata alaturi! Sa va fie de cel mai bine!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.