100 g zahăr Cum se prepară plăcinta cu jeleu și piersici
Pentru blat, dai drumul la cuptor și tapetezi o tavă. Amesteci toate ingredientele pentru blat până se omogenizează și întinzi aluatul în tavă. Îl înțepi cu furculița și-l dai la cuptor 15-20 de minute sau până când se rumenește ușor.
Pentru umplutură, combini sucul cu compotul și adaugi gelatina preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scoți sâmburii le piersici și tai pulpa cubulețe. Așezi piersicile peste blat, după ce s-a răcorit, și torni sucul. Dai prăjitura la rece peste noapte.
A doua zi, bați frișca cu zahărul până se întărește și încorporezi crema de mascarpone și esența de vanilie. Pui crema în poș și decorezi prăjitura.
7
7
7
7
7
7
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.