Se mixeaza galbenusurile cu zaharul, pâna ce se albesc. Se adauga amidonul si se amesteca bine.
Se storc lamâile, iar sucul obținut se pune cu apa pe foc si, când fierbe, se toarna peste amestecul de galbenusuri si zahar. Se pune apoi compoziția pe aragaz si se lasa pâna ce devine o crema groasa.
Se lasa sa se raceasca, se bat albusurile si frisca si apoi se adauga si acestea. Se amesteca, se repartizeaza în cupe si se lasa o ora la frigider înainte de servire.
13590491_850260795108192_4251952277280132691_n
13590491_850260795108192_4251952277280132691_n
13590491_850260795108192_4251952277280132691_n
13590491_850260795108192_4251952277280132691_n
13590491_850260795108192_4251952277280132691_n
13590491_850260795108192_4251952277280132691_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.