250 g de unt (moale, la temperatura camerei) 300 g de smântână 3-4 pahare de făină (aproximativ) ½ plic de praf de copt
MOD DE PREPARARE
Amestecați toate ingredientele într-un bol adânc. Frământați aluatul până nu se mai lipește de mâini (la necesitate, mai adăugați puțină făină). Faceți o bilă din aluat, înveliți-l în folie alimentară și dați-l la frigider pentru 30 de minute. Întindeți aluatul într-o foaie rotundă și decupați din ea formele preferate (puteți utiliza un pahar). Treceți (dacă doriți) cerculețele de aluat prin zahăr sau prin semințe de susan sau alte semințe și apoi le așezați pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coaceți-le în cuptorul încins, până se rumenesc frumos.
prev5-9
prev5-9
prev5-9
prev5-9
prev5-9
prev5-9
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.