– 250 g unt – 200 g zahar – 60 g miere – 4 oua – 250 g faina – 3 linguri cafea tare – 1/2 plic praf de copt
INGREDIENTE PENTRU CREMA
– 3 linguri cafea solubila – 4 oua – 150 g zahar pudra – 150 g unt – 30 ml rom – 2 linguri miere
INGREDIENTE PENTRU SIROP
– 100 g zahar – 100 ml apa
INGREDIENTE PENTRU SERVIT
– ciocolata – boabe de cafea
MOD DE PREPARARE: 1. Pentru blat, untul, zaharul, mierea si ouale se mixeaza.
2. Se pun apoi faina, praful de copt si esenta de cafea. Se amesteca 2 minute, se toarna in tava usor unsa si se coace 30 de minute. Se lasa la racit, se taie si se imbiba cele doua blaturi cu sirop facut din fierberea apei cu zaharul.
3. Pentru crema, se pun pe foc cafeaua si mierea, cu romul. Ouale se freaca cu zaharul si, dupa ce se obtine o crema alba, se adauga untul si jumatate din mierea cu cafea. Se amesteca si se pune si restul amestecului de miere.
4. Crema se asaza intre cele doua blaturi insiropate, se da la rece pentru 4 ore si se serveste cu ciocolata rasa deasupra si boabe de cafea.
prajitura-cu-cafea
prajitura-cu-cafea
prajitura-cu-cafea
prajitura-cu-cafea
prajitura-cu-cafea
prajitura-cu-cafea
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.