Crema: 200g nuca macinata 5 linguri zahar pudra 5 linguri de lapte 1 lingurita esenta rom 250g unt
3 banane
Pt glazura: 100 gr ciocolata 10 gr unt
Blatul:
Batem albusurile spuma tare si adaugam 3 linguri de zahar. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul ramas, Apoi adaugam cacaua si faina in ploaie. Turnam intr-o tava .....unsa si tapetata cu hartie si dam la cuptorul preincins la 180gr pt 15 min sau pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem blatul din tava si cat e cald il rulam pe o sucitoare. Si il lasam la racit. Pregatim crema: Amestecam nuca macinata cu zaharul pudra si le oparim cu de laptele fierbinte. Se lasa sa se raceasca si adaugam esenta de rom si untul, putin cate putin in timp ce mixam bine..
Desfacem cu atentie blatul, il ungem cu crema de nuca, punem bananele curatate de coaja si stropite cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze si rulam. Pregatim glazura. Topim ciocolata si amestecam cu untul apoi turnam peste rulada, uniformizam si dam la frigider pt cateva ore sau peste noapte. Taiem felii si servim.
1
2
3
4
5
6
7
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.