1. Topeşte ciocolata în două vase separate la bain marie.
2. Tapetează cu hârtie de copt 4 tăvi şi toarnă linguriţe de ciocolată topită, având grijă să laşi un spaţiu de 2 cm între ele.
Nivelează suprafaţa cu linguriţa înmuiată în apă.
3 Presară pe fiecare bucăţele de zmeură congelată şi apoi zahăr sclipitor. Dă la rece minimum 1 oră, până când se întăresc.
4 Aşază într-o cutie tapetată cu hârtie colorată şi legată cu panglică dacă e pentru oferit cadou sau serveşte aşeză şi pe platoul de servit!
buttons_Charlie-Richards_R-445x500
buttons_Charlie-Richards_R-445x500
buttons_Charlie-Richards_R-445x500
buttons_Charlie-Richards_R-445x500
buttons_Charlie-Richards_R-445x500
buttons_Charlie-Richards_R-445x500
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.