1.5 căni de biscuiți graham mărunțiți ½ cană de unt topit 2 linguri de zahăr
INGREDIENTE PENTRU CREMĂ
1.5 cană de cremă de brânză 390 g de lapte condensat ⅓ cană de zahăr 2 linguri de zest de lămâie 1 cană de suc de portocală ½ linguriță de extract de portocală ⅓ cană de zahăr pudră 1 cană de frișcă grasă
MOD DE PREPARARE
Puneți într-un bol biscuiții mărunțiți, untul topit și zahărul. Amestecați compoziția până la omogenizare. Tapetați o formă pentru copt cu folie de staniol (sau folie alimentară) și puneți în ea amestecul de biscuiți. Presați bine blatul cu mâinile și dați-l apoi la frigider. Amestecați cu ajutorul mixerului crema de brânză, laptele condensat și zahărul, până rezultă o masă omogenă. Adăugați zestul de portocală, sucul de portocală și extractul de portocală. Amestecați compoziția până la omogenizare. Într-un alt bol, combinați zahărul pudră și frișca. Amestecați bine până la omogenizare. Combinați compoziția de frișcă cu cea de brânză. Amestecați-le cu ajutorul mixerului, până la omogenizare. Turnați crema pregătită peste blatul de biscuiți. Dați prăjitura la frigider. Când e gata, porționați prăjitura și decorați-o cu felii de portocală.
1-8-1-180x120
1-8-1-180x120
1-8-1-180x120
1-8-1-180x120
1-8-1-180x120
1-8-1-180x120
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.