200 g ciocolata cu 70% cacao 100 g unt 2 bucati galbenusuri 100 g biscuiţi sfarâmiciosi 1 lingura vin foarte dulce 1 ceasca zahar pudra pentru servit Mod de preparare:
1. Ciocolata taiata si untul se topesc împreuna la bain-marie, amestecând bine. Se lasa sa se racoreasca înainte de a adauga galbenusurile si vinul.
2. Biscuiţii se farâmiţeaza si apoi se amesteca în ciocolata.
3. Se pregateste o foaie de aluminiu peste care se pune o folie alimentara transparenta. Se pune amestecul de biscuiţi si ciocolata si se ruleaza întâi în folie si apoi în hârtie, rasucind capetele. Se da la frigider pentru o noapte.
4. A doua zi, asa ambalat, se ruleaza pe masa de bucatarie pentru a-i da o forma rotunda si se da din nou la firgider pâna în momentul servirii. La masa, se scoate hârtia si se trece salamul de biscuiţi prin zahar pudra. Se taie felii si se serveste.
12342603_759095320878909_7835265262958622668_n
12342603_759095320878909_7835265262958622668_n
12342603_759095320878909_7835265262958622668_n
12342603_759095320878909_7835265262958622668_n
12342603_759095320878909_7835265262958622668_n
12342603_759095320878909_7835265262958622668_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.