75 g unt topit (+ puţin pentru uns) 175 g biscuiţi digestivi 175 g afine 2 linguri zahăr (pentru afine) 450 g brânză de vaci 150 g zahăr 1 linguriţă esenţă vanilie 4 ouă puţin bătute Tartă cu brânză şi afine – Mod de preparare
Încingi cuptorul şi ungi cu puţin unt o tavă cu pereţi detaşabili. Pui biscuiţii într-un blender şi mixezi până se fărâmiţează. Îi amesteci cu untul topit, îi aşezi pe fundul tăvii şi îi presezi cu mâna.
Amesteci brânza de vaci, zahărul, esenţa de vanilie, jumătate din cantitatea de afine şi ouăle într-un vas până când obţii o compoziţie cremoasă. O aşezi în tavă şi o laşi la copt 40 de minute sau până când e de culoare galben-pai.
Scoţi prăjitura din cuptor şi o ții să se răcească în tavă 10-15 minute. Cu grijă, o scoţi din tavă şi o aşezi pe o farfurie. Pui restul de afine într-o cratiţă cu zahărul rămas şi o lingură de apă şi laşi pe foc 5 minute. Aștepți să se răcească, apoi aşezi compoziţia deasupra prăjiturii. Serveşti când s-a răcit de tot.
tarta-cu-branza-si-afine-580x400
tarta-cu-branza-si-afine-580x400
tarta-cu-branza-si-afine-580x400
tarta-cu-branza-si-afine-580x400
tarta-cu-branza-si-afine-580x400
tarta-cu-branza-si-afine-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.