Ingrediente 3-4 linguri dulceata de caise o cana zahar o cana apa minerala 2 cani faina 1/2 cana ulei un praf de copt putina sare visine din compot 150 g nuca maruntita o lingura cacao iIngrediente pentru glazura 3 linguri cacao o lingura ulei 3 linguri zahar 4-5 linguri apa Mod de preparare:
1. Se amesteca dulceata cu zaharul si cu un praf de sare. 2. Peste ele, se adauga treptat uleiul si apa minerala. 3. Se pune si faina amestecata cu cacaua si cu praful de copt. 4. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. 5. La sfarsit, se pun si visinele si nuca, iar compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 6. Se da tava la cuptor pentru 40 de minute. 7. Intre timp, se prepara glazura: se amesteca toate ingredientele si se lasa sa fiarba. 8. Cand prajitura este gata, se intinde glazura si se portioneaza.
prajitura-de-post-cu-ciocolata-1024x683
prajitura-de-post-cu-ciocolata-1024x683
prajitura-de-post-cu-ciocolata-1024x683
prajitura-de-post-cu-ciocolata-1024x683
prajitura-de-post-cu-ciocolata-1024x683
prajitura-de-post-cu-ciocolata-1024x683
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.