Crema: 300 ml lapte de soia, 1 lingura faina plus 1 lingyra cu vârf de amidon de porumb, 100 grame zahăr, 100 g margarină
Zahăr pudră pentru decor
Preparare:
Porniţi cuptorul şi setaţi-l la 180 grade Celsius.
Crema: într-o crăticioară se omogenizează 300 de ml lapte cu 100 g zahăr, faina şi amidonul. Se pune la foc si se fierbe până se îngroaşă, amestecând încontinuu cu ţelul. Când compoziţia s-a îngroşat se adăugă vanilia şi se da deoparte. Când se răceşte se încorporează margarină.
Blat: Într-un castron se bat laptele rece, uleiul, zahărul şi oţelul sau zeamă de lămâie.
Faina, sarea, praful de copt şi cacaoa se omogenizează separat. Ingredientele uscate se adăugă peste cele lichide şi se amestecă.
Aluatul se toarnă într-o tacă tapetata. Blatul se coace timp de 12-15 min la 180 de grade. Cand se răceşte se taie în trei bucăţi şi se umple cu cremă.
media_146761386796380500
media_146761386796380500
media_146761386796380500
media_146761386796380500
media_146761386796380500
media_146761386796380500
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.