1 lingurita bicarbonat de sodiu 5 linguri cacao 5 lingurite esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...) 300 g faina 250 ml lapte 100 g margarina (de preferat Unirea) 4 oua 1 pachetel praf de copt 4 linguri ulei 200 g zahar pudra 1 pliculet zahar vanilat
Bateti albusurile spuma, apoi frecati margarina cu zaharul,adaugati pe rand galbenusurile si amestecati pana devine spumoasa compozitia. Adaugati mirodeniile si laptele. Puneti albusurile batute spuma, amestecati bine si la sfarsit adaugati faina in ploaie.Impartiti compozitia in 2,una ramane alba si in cealalta puneti cacao. Puneti in tava putina compozitie alba, la sfarsit puneti compozitia neagra si faceti desen zig zag cu coada unei furculite. O puneti la cuptor pentru 30-40 minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.