1.5 kg branza dulce de vaca 200 g faina 50 g gris 2 oua 100 g unt 150 g zahar 300 g smantana
Mod de preparare
Fierbeti grisul in putina apa clocotita cu putin unt, amestecati cu branza de vaca data prin sita, faina, ouale si zaharul. Compozitia se portioneaza in palma uda, papanasilor li se da forma rotunda, se bat putin si se aseaza in tava unsa si se dau la cuptor pentru coacere. Se servesc calzi, cu smantana deasupra.
media_141223977271091100
media_141223977271091100
media_141223977271091100
media_141223977271091100
media_141223977271091100
media_141223977271091100
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.