Pentru invelis 100 g ciocolata neagra Pentru umplutura 50 ml frisca lichida 50 g margarina Rama 100 g ciocolata neagra sau cu lapte cateva picaturi de esenta rom afine din afinata
Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata. Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca ,margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare. Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana . Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata. Sunt delicioase si superbe !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.