Pentru aluat: 600 gr de faina de grau 150 gr zahar pudra 1 lingurita zahar vanilinat 30 gr cacao pudra 12 gr praf de copt 250 gr unt 1 ou 175 gr smantana
Pentru umplutura: 1 kg de branza de vaci semi-degresata 100 gr zahar pudra 1 lingurita zahar vanilinat 1 coaja de lamaie 1 ou
Mod de preparare:
1. Amesteca ingredientele uscate de la aluat intr-un bol mai mare. 2. Pune apoi oul, untul si smantana. 3. Amesteca bine cu mana, apoi acopera aluatul cu o folie alimentara si tine-l in frigider 2 ore. 4. Intre timp pune ingredientele pentru umplutura intr-un bol si amesteca-le foarte bine. 5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. 6. Da pe razatoare jumatate din aluat (sa o faci direct deasupra tavii), apoi presara umplutura (faramiteaz-o). 7. Acopera cu a doua jumatate de aluat dat pe razatoare si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 45 de minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.