250 g unt 200 g ciocolata neagra (70% cacao) 75 g visine uscate (optional) 50 g nuci taiate 80 g cacao cernuta 65 g faina cernuta 1 lingurita praf de copt 360 g zahar tos 4 oua Coaja de la o portocala (optional) 250 ml creme fraîche (optional)
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180C. Puneti hartie de pergament intr-o tava patrata, de 24 cm. Intr-un castron mare, topiti ciocolata si untul, la bain-marie, amestecand pana au o consistenta fina si omogena. In acest moment, adaugati visinele si nucile, daca doriti. Intr-un castron separat, amestecati cacaoa, faina, praful de copt si zaharul, dupa care puneti acest amestec peste cel de ciocolata. Puneti si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati amestecul in tava si dati la cuptor aproximativ 25 min. Nu trebuie sa le uscati prea tare, asa ca daca le intepati cu sconitoarea, nu trebuie neaparat sa fie curata cand o scoateti. Negresa trebuie sa fie facuta pe margine, dar moale la interior. Lasati-o sa se raceasca in tava, dupa care puteti sa o taiati in forma dorita si aranja pe un platou.
media_141086172302575200
media_141086172302575200
media_141086172302575200
media_141086172302575200
media_141086172302575200
media_141086172302575200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.