200 g margarină 150 g zahăr pudră 1 praf sare 2-3 linguri mac 1 lingura miere de albine 1 ceasca apă minerală 350 g făină 1 lingurita praf de copt 50 g nuci măcinate
Pentru glazură
50 g margarină 50 g ciocolata albă de post 30 g nuci măcinate 20 g ciocolată amăruie de post 1-2 pliculete zahăr vanilat
Preparare
1. Se pune margarina într-un bol şi se amestecă cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se obţine o cremă fină. 2. În această cremă se pun apa minerală, praful de copt stins în zeamă de lămâie, mierea, macul, nucile măcinate şi, la sfârşit, făina, amestecându-se uşor.
3. Se tapetează tava cu hârtie pentru copt şi se întinde compoziţia în tavă. Se bagă tava în cuptorul bine încins şi se lasă la foc potrivit.
4. Separat, într-un ibric, se pune margarina, zahărul, vanilia, ciocolata şi nucile măcinate şi se ţin la baie de aburi, până se obţine o cremă legată. După ce s-a copt prăjitura, se toarnă glazura, se întinde cu o paleta pe toată suprafaţa şi se ornează cu fulgi de ciocolată.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.