2 ouă 3 pahare de făină 200 g de unt 1 pahar de zahăr 1 g de vanilie 1 linguriță de praf de copt 200 g de gem sau dulceață (în funcție de preferințe)
MOD DE PREPARARE
Topiți untul la bain-marie și lăsați-l să se răcească. Încălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți într-un bol zahărul și adăugați peste el untul, vanilia și ouăle. Amestecați bine compoziția. Combinați făina cu praful de copt și adăugați treptat acest amestec în compoziția de mai sus. Frământați aluatul și împărțiți-l în 2 părți – una mai mare și una mai mică. Pe cea mică o dați la congelator pentru 1 oră. Bucata mai mare de aluat o așezați uniform într-o formă rotundă de copt, presând ușor cu mâna. Adăugați deasupra un strat de dulceață, nivelând uniform cu ajutorul unei spatule. Scoateți aluatul de la congelator și radeți-l (prin răzătoare mare) direct peste stratul de dulceață. Dați prăjitura la cuptor pentru 20 de minute.
prev2-12
prev2-12
prev2-12
prev2-12
prev2-12
prev2-12
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.