7 albusuri 14 linguri zahar 7 linguri ulei 7 linguri faina 1 cana nuci taiate marunt 100 g stafide esenta de vanilie coaja rasa de lamaie 2 foi de napolitana Crema:
7 galbenusuri 1 cana zahar 3 linguri cacao 2 linguri lapte 1 lingura faina 150 g margarina sau unt esenta de rom Mod de preparare deliciu cu napolitana: Blat:
Se bat albusurile cu zaharul si coaja de lamaie ,se adauga uleiul,esenta, faina si se amesteca usor. La sfarsit se pun nucile si stafidele .Se amesteca usor de jos in sus pentru ca aluatul sa ramana aerat. Se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 25-30 minute. Se lasa sa se raceasca.
Crema:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul apoi cu laptele, cacao, faina si margarina. Se pun apoi pe foc si se lasa sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa. Se da deoparte, se adauga esenta de rom si se lasa sa se racoreasca putin. Asamblarea:
Se aseaza o foaie de napolitana, se pune jumatate din crema, blatul copt, restul de crema si la final cea de-a doua foaie de napolitana. Se preseaza bine si se lasa la rece. Se taie in forma de romburi.
deliciu-cu-napolitana-1
p_12196_766x350-10-85
deliciu-cu-napolitana-1
p_12196_766x350-10-85
deliciu-cu-napolitana-1
p_12196_766x350-10-85
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.