Crema : 500 ml lapte 150 g zahar pudra 2 pliculețe gelatina 200 ml frișcă
Decor 3 linguri miere
Pentru blat mixam ouale cu sare si zahar apoi adaugam restul ingredientelor. Coacem 2 foi in tava de tort sau 1 blat intreg pe care il taiem in 2 parti. Pentru crema hidratam gelatina. Amestecam frisca batuta cu restul ingredientelor și adaugam gelatina topita. Punem o foaie de blat in tava, crema , a doua foaie si ungem cu miere. Lasam la rece peste noapte.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.