- 400 g faina - 80 g untura - 2 oua - 50 ml vin alb - 180 g zahar - 1 varf de cutit de sare Crema - 1 pliculet zahar vanilat - 250 g branza ricotta - 200 ml frisca lichida - 200 ml frisca batuta - 1 lingura zahar - 150 g migdale macinate - coaja de lamaie - coaja de portocala - 100 g ciocolata
Mod preparare Pasul 1
Se amesteca toate ingredientele necesare pentru aluat si se framanta pana ce se obtine o compozitie omogena. Nu trebuie sa va faceti griji, aluatul va fi destul de tare. Din aluatul obtinut se formeaza un cilindru cu diametru de aproximativ 5 cm. Se aseaza pe o folie si se da la congelator pentru minim 1 ora sau daca este posibil pentru o noapte. Se scoate aluatul din frigider pe o suprafata tapetata cu faina si se taie in 24 de parti egale care se intind in forme de 12/10 cm. Se ruleaza formele obtinute pe cilindre mici, forme pentru cannoli, se prajesc in ulei incins si se aseaza pe servetele de hartie. Pasul 2
Intru vas se amesteca: branza, zahar, zahar vanilat, migdale macinate, coaja de lamaie si portocala dupa gust si frisca lichida. Cand ingredientele sunt amestecate se adauga cu grija, cu mana si frisca batuta spuma cu ajutorul unui mixer. Cu acesta crema se umple formele de cannoli racite iar deasupra se glazureaza cu ciocolata topita. O delicatesa italiana! Pofta buna!
14212766_660651994110718_6858399546834551374_n
14212766_660651994110718_6858399546834551374_n
14212766_660651994110718_6858399546834551374_n
14212766_660651994110718_6858399546834551374_n
14212766_660651994110718_6858399546834551374_n
14212766_660651994110718_6858399546834551374_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.