1 pahar iaurt sau lapte batut 2 linguri ulei 1 lingura zahar Vanilie 1 lingurita bicarbonat Un praf de sare Faina cat cuprinde
Mod de preparare
Bateti un pahar de iaurt sau lapte batut cu ulei si zahar pana se face ca o crema. Adaugati bicarbonatul proaspat cernut, sare, vanilie si faina cat se cere. Framantati si faceti un aluat potrivit de moale. Intindeti pe masa de lucru presarata cu faina , o foaie groasa de 1/2 cm, taiati forme rotunde, asezati pe tava si coaceti la foc bun.
media_141318940861567200
media_141318940861567200
media_141318940861567200
media_141318940861567200
media_141318940861567200
media_141318940861567200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.