CHEESECAKE CARAMEL SARAT – INGREDIENTE PENTRU 8 PORTII 100g piscoturi Sondey 30g unt Pilos ½ lingurita mix turta dulce sau scortisoara 300g crema de branza natur Milbona 150g iaurt in stil grecesc Pilos 50g zahar pudra vanilinat Belbake 80g caramel sarat Duc De Coeur fructe de padure pentru decor cheesecake caramel sarat
Dam piscoturile prin blender, adaugam untul topit si scortisoara. Mixam pana piscoturile sunt maruntite.
Intr-un bol incapator punem crema de branza, iaurtul grecesc, caramelul sarat, zaharul pudra. Amestecam pana avem o crema, cu mixerul la viteza medie, cca 5 minute.
Asamblam cheesecake caramel sarat in borcanele sau pahare: un strat de piscoturi macinate, un strat generos de crema de branza, fructe de padure.
Dam cheesecake caramel sarat la rece minim 2-3 ore inainte de servire. Simplu si de-li-cios! Sa va fie de cel mai bine!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.