- 1 conserva rondele de ananas (850 g); - 80 g Rama Maestro; - 80 g zahar brun; - 30 g cocos ras; - 150 g zahar; - un ou; - 320 g faina; - 150 ml lapte; - 2 pliculete praf de copt; - 1/2 lingurita praf de ghimbir; - 1 plic zahar vanilat.
Se scurge ananasul si se pastreaza zeama. Se incing 20 g Rama Maestro intr-o oala mica, se adauga 2 lingurite zeama de ananas si zaharul brun, apoi se amesteca pana cand se topeste zaharul. Se toarna siropul obtinut intr-o forma de placinta americana si se pun rondelele de ananas deasupra. In centrul rondelelor se presara cocosul ras. Se bat bine margarina ramasa cu zaharul, pana se obtine o crema, apoi se inglobeaza si oul. Se amesteca faina cu praful de copt, ghimbirul si zaharul vanilat, apoi se adauga crema, alternant cu laptele. Se intinde cu grija blatul peste rondelele de ananas. Se baga forma in cuptorul rece, la 180 de grade si se coace circa 45 de minute. Dupa ce tortul s-a copt, se scoate din cuptor si se lasa sa stea in forma 20 de minute. Se rastoarna din forma apoi pe un platou si se lasa la racit.
a770547b4ca384ee067ace1fa80cd123
a770547b4ca384ee067ace1fa80cd123
a770547b4ca384ee067ace1fa80cd123
a770547b4ca384ee067ace1fa80cd123
a770547b4ca384ee067ace1fa80cd123
a770547b4ca384ee067ace1fa80cd123
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.