18 piscoturi 2 foi mari de napolitane 250 gr unt 3 linguri zahar pudra esenta de rom 100 gr ciocolata pentru glazura+ 3 linguri de lapte budinca de ciocolata pregatita
Pregatirea desertului este foarte simpla
untul se freaca bine cu zaharul pudra, apoi se incorporeaza si budinca
am adaugat esenta de rom pentru mai multa aroma
Se decupeaza o foaie de napolitane astfel incat sa incapa 3 piscoturi x 3, randul urmator 2x3, apoi 1x3, cu crema intre piscoturi.
Se niveleaza foarte bine totul,
se pun laterale tot din foaie de napolitane si se glazureaza prajitura cu ciocolata topita si amestecata cu 3 linguri de lapte.
Se tine la rece pana a doua zi si se portioneaza.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.