100 gr napolitane cu crema de cacao 150 gr arahide nesarate 200 gr finetti 200 gr ciocolata neagra 1 lingura de ulei.
Arahidele si napolitanele le maruntin la robot grosier. Adaugam crema finetti si amestecam. Cu mana usor umezita formam mingiute de marimea unei nuci din compozitia rezultata . Dam bomboanele la frigider macar 2 ore . (eu le-am lasat de seara pana dimineata).Topim ciocolata de aburi . Adaugam uleiul si amestecam energic. Cu ajutorul lui bat de frigaruie sau al unei lingurite dam bomboanele prin ciocolata topita. Le punem la scurs pe un gratar. Dam bomboanele la rece 1 -2 ore iar apoi le putem servi. Pastram bomboanele la frigider pana in momentul servirii.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.