Umplutura 600 gr crema de branza 100 gr zmeura 3 oua 200 gr zahar 150 gr smantana coaja de lamaie 2 linguri zeama de lamaie 50 gr faina zahar vanilinat esenta de vanilie
Jeleu 400 gr zmeura 50 gr zahar 1 plic de Tort Gelee (jeleu de culoare rosie) 100 ml apa
Preparare
Am sfaramat biscutii apoi i-am amestecat cu untul topit la microunde si am turnat amestecul in tava rotunda cu inel (diametru 22 cm), presand cu o spatula pe toata suprafata. Am copt baza in cuptor pentru 10 min apoi o las sa se raceasca.
Crema de branza se amesteca cu zaharul vanilinat si cu zaharul tos, ouale se adauga pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Se incoporporeaza smantana, coaja de lamaie si zeama acesteia, esenta de vanilie. La final se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna o parte din umplutura in tava si se adauga fructele peste, dupa care restul de umplutura ajunge in tava. Se niveleaza totul si se pune la copt in cuptor, la 200 gr pentru 10 min, apoi la 170-180 gr pentru 1 ora. Nu se deschide usa cuptorului pentru ca altfel prajitura se va lasa in centru. Se lasa sa se raceasca in cuptor, cu usa usor intredeschisa.
Pentru ca am folosit fructe congelate, le-am pus pe foc intr-o craticioara sa-si lasa putin sucul, se evita amestecarea excesiva pentru a nu le rupe, vreu sa ramana cat posibil intregi. Zaharul se amesteca cu jeleul se pune apa peste si se toarna acest amestec peste fructele din craticioara. Se fierbe amestecul pentru 1 minut dupa care se ia de pe foc si se toarna desupra prajiturii racite. Se pune la frigider pentru cateva ore, cel mai bine ar fi pana a doua zi.
BG1_Cheesecake cu zmeura
BG1_Cheesecake cu zmeura
BG1_Cheesecake cu zmeura
BG1_Cheesecake cu zmeura
BG1_Cheesecake cu zmeura
BG1_Cheesecake cu zmeura
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.