200 ml apa 400 gr zahar 3 linguri miere scortisoara 5 mere 5 betisoare de frigarui
Apa se pune pe foc cu zaharul si mierea pentru 20-30 minute, amestecand incontinuu pana cand va capata culoarea si textura caramelului. .Adaugam scortisoara si amestecam bine. Infigem betisoarele in mere, (eu am facut si o banana taiata), si apoi le treceti prin caramel. Asezam merele caramel pe o tava sau platou pe care am pus hartie de copt. Dupa ce s-au racit sunt numai bune de savurat.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.