-30 grame Cacao 75 grame Ciocolata- 75 g faina 150 mlFrisca- 50 grame Margarina RAMA MAESTRO -3 Oua 1 lingurita Praf de copt 150 grame Zahar pudra Alte ingrediente: 125 g mascarpone, 6 linguri sirop de menta, 2 linguri apa rece, un praf de sare
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga 75 g zahar si se mixeaza in continuare inca 5 minute. Ciocolata si margarina se topesc impreuna pe baie de aburi, se lasa la racit. Se incorporeaza la albusuri galbenusurile unul cate unul, apoi amestecul racit de ciocolata cu margarina si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava rotunda cu diametrul 24 cm, tapetata cu hartie de copt si se coace 25 de minute la 170 de grade. Se bate frisca spuma, se adauga mascarponele si siropul de menta si se mixeaza impreuna pana se incorporeaza toate. Dupa ce blatul s-a racit se intinde crema peste el si se da la frigider. Se prepara glazura rece amestecand bine zaharul ramas cu cacaua si cu apa, apoi se toarna peste crema si se mai da putin la frigider.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.