1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge şi tapetează cu hârtie de copt forma rotundă de blat de 20 cm.
Combină untul cu zahărul şi apoi adaugă ingredientele uscate. Combină ouale, smântâna, mierea şi vanilia şi încorporează în prima compoziţie.
Toarnă în formă, nivelează suprafaţa şi dă la cuptor 45-50 minute.
2 Lasă să se răcească în formă 10 minute şi apoi transferă pe grătar metalic şi lasă să se răcească complet. Taie blatul în trei foi.
3 Pentru a prepara crema ganaş, topeşte ciocolata cu untul într-un vas la bain marie şi apoi încorporează frişca lichidă.
Lasă deoparte să se răcească până în momentul folosirii.
4 Bate frişca spuma cu zahărul pudra. Zdrobeşte uşor murele şi combină cu lichiorul. SĂ ARATE BINE 20131002ESS81654 _R
Cum să faci cârlionţi de ciocolată
Topeşte 100 g ciocolată amăruie şi întinde într-un strat subţire pe spatele unei tăvi de copt şi dă la rece ca să se întărească.
Lasă apoi la temperatura camerei ca să se încălzească puţin, altfel e prea casantă.
Cu ajutorul unui cuţit de răzuit procedează ca şi cum ai răzui parmezan ca să obţii faimoşii cârlionţi.
tort-padurea-503x500
tort-padurea-503x500
tort-padurea-503x500
tort-padurea-503x500
tort-padurea-503x500
tort-padurea-503x500
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.