ncearcă o prăjitură delicioasă, uşor de făcut, pe care sigur o să o iubeşti. Iată toţi paşii reţetei!
Ingrediente:
BLAT: 3 oua 200 g. faina 100 g. unt 100 g. zahar 3 linguri cacao 70 ml lapte 1 lingurita praf de copt
CREMA ALBA: 150 g. nuca de cocos 100 g. zahar 300 ml. lapte 80 g. unt 3 linguri de gris
GLAZURA: -150 g. ciocolata dupa preferinte -10 linguri frisca lichida
MOD DE PREPARARE:
Blat - Se amesteca untul si zaharul, se adauga ouale, apoi laptele si se amesteca foarte bine. Se combina faina, cacao si praful de copt, apoi se toarna peste si se omogenizeaza. Totul se pune intr-o tava si se tine la cuptor pentru 15 minute, la foc mare.
Crema alba - Laptele, untul, zaharul si grisul se amesteca si se pun pe foc. Cand incep sa se incalzeasca, se adauga nuca de cocos. Cand e fierbinte, se intinde peste blat si se uniformizeaza. Se lasa putin sa se raceasca.
Glazura - Frisca si ciocolata se tin la bain marie, se amesteca foarte bine pana se transforma intr-o crema uniforma. Cand este gata, se toarna peste prajitura. Pofta buna!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.