– 200 g faina – 150 g zahar – 1/2 lingurita praf de copt – 1 ou – 110 g unt – 400 g zmeura – 2 linguri amidon – un praf sare
MOD DE PREPARARE: 1. Amesteca faina cu 100 g zahar, praful de copt si sarea intr-un robot de bucatarie, apoi adauga untul taiat cubulete, oul si omogenizeaza. 2. Aluatul este gata de prelucrat cand, strangandu-l in palma, ramane lipit. Intinde 2/3 din cantitatea de aluat intr-o tava unsa cu unt si preseaz-o bine. 3. Amesteca zmeura spalata cu amidonul si 50 g de zahar, pana cand se omogenizeaza. Asaza zmeura in tava, iar deasupra presara restul de aluat ramas, sub forma de firimituri. 4. Da tava la cuptorul incins, pentru 40-45 de minute, apoi serveste prajitura cu frisca, inghetata sau simpla.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.