Pentru blat 2 pachete biscuiți cu cacao 2 pachete biscuiți simpli 1 borcan gem de zmeură
Pentru cremă 500 g brânză de vaci 125 g unt 100 g zmeură 3 linguri smântănă 1 plic întăritor brânză esență de vanilie 5 linguri zahăr pudră coaja de la o lămâie
Pentru glazură 200 g ciocolată menaj 100 ml frișcă 30 g unt Prăjitură „Cabana“ cu ciocolată şi zmeură – Mod de preparare
Pui o folie de aluminiu pe blatul de lucru și așezi pe 3 șiruri, astfel încât să ai un biscuite simplu lângă un biscuite cu cacao. Îi ungi cu o linguriță de gem. Pentru cremă, mixezi brânza de vaci până când devine pufoasă. Adaugi smântâna, întăritorul de brânză, esența de vanilie, coaja de lămâie și mixezi. Separat, freci untul cu zahărul și apoi adaugi amestecul peste brânză. u ajutorul unei pungi pe care o tai la un capăt sau a unui poș întinzi crema peste biscuiții unși cu gem. Acoperi cu un nou strat de biscuiți, punând peste un biscuite simplu unul cu cacao și invers. Pui un rând de cremă peste care adaugi zmeura spălată. Ridici rândurile laterale, astfel încât să formezi un triunghi. Acoperi cu cremă spațiile rămase după ce ai alăturat cele două straturi. Pentru glazură topești ciocolata pe baie de aburi. După ce s-a topit adaugi frișca, untul și amesteci. Așezi „căsuța“ pe un grătar și torni glazura, astfel încât să fie acoperită în intregime. Pui desertul pe un platou și-l dai la frigider pentru aproximativ 3 ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.