Aluat: 400 g. faina alba 250 g unt 150 g. zahar 1 galbenus 1 pachetel praf de copt 2 linguri cacao Crema: 750 g branza vaci dulce mai scursa 3 oua 3 zahar vanilat 250 g. zahar
Ce am facut eu nou la aceasta prajitura este faptul ca nu am mai transformat aluatul in bulgarasi ci l-am lasat firmituri...si bine am facut ...am scutit ceva timp...si a iesit la fel de delicioasa... In vasul de framantat am amestecat ingredientele pentru aluat si cand au ajuns la consistenta unor firmituri am spus stop. Am pregatit rapid crema de branza mixand albusurile spuma, amestecand apoi si galbenusurile, zaharul, vanilia si branza. Am pus o foaie de copt pe tava, am presarat primul strat de firmituri de aluat destul de uniform zic eu, apoi crema de branza si ultimul strat de firmituri. Simplu ca buna ziua. Am copt 40-45 de minute pana s-a rumenit frumos...e atat de buna....si mult mai usor de preparat.
508x318_prajitura-rudy-cu-firmituri-119275
508x318_prajitura-rudy-cu-firmituri-119275
508x318_prajitura-rudy-cu-firmituri-119275
508x318_prajitura-rudy-cu-firmituri-119275
508x318_prajitura-rudy-cu-firmituri-119275
508x318_prajitura-rudy-cu-firmituri-119275
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.