300 g de biscuiți simpli de cacao 360 g de brânză de vaci 300-400 g de smântână 150 g de zahăr (după gust) 20 g de gelatină 1 ciocolată (după preferințe)
Mod de preparare
Înmuiați gelatina în 50 ml de apă fiartă rece pentru aproximativ 40 de minute. Pisați brânza cu o furculiță, adăugați zahărul și smântâna și amestecați bine compoziția cu ajutorul mixerului. Dizolvați gelatina la bain-marie. Turnați gelatina peste masa de brânză și continuați să mixați compoziția până la omogenizare. apetați cu folie alimentară (sau folie de staniol) pereții și fundul unei forme de chec dreptunghiulare. Așezați biscuiții pe fundul formei, formând astfel primul strat al tortului. Ungeți generos biscuiții cu cremă de brânză. Formați un alt strat de biscuiți și iar unul de cremă. Repetați procedeul până terminați ingredientele (noi am obținut 4 straturi). Dați tortul la frigider pentru 2-3 ore sau pentru o noapte. Răsturnați cu grijă tortul pe un platou, îndepărtați folia și glazurați-l cu ciocolată topită.
1-4
2-1
prev1-2-1024x749
1-4
2-1
prev1-2-1024x749
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.