6 oua, 100gr unt, 12 linguri zahar, 15 linguri faina, un praf de copt, zahar vanilat, esenta de rom, 2 linguri gris, 1 lingurita scortisoara, 500 gr fructe, zahar pentru pudrat.
Fructele se taie in jumatate si se curata de samburi. Apoi se aseaza cu partea taiata in sus si se pudreaza cu scortisoara. Se pun la rece, timp in care se pregataste aluatul, astfel: batem albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat galbenusurile se amesteca cu untul topit (rece) si esenta de rom apoi cu compozitia de albus. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de
copt.se toarna aluatul intr-o tava (25/35cm) imbracata cu hartie de copt si se aseaza fructele u partea taiata in jos, dupa ce le-ati presarat cu gris (numai pe taietura).coaceti la foc mic, 20 de minute, in cuptorul preincalzit... Pudrati cu zahar vanilat si taiati in forma de patrat asa incat la mijloc sa fie un fruct