Pregatim budinca de vanilie astfel : 450 ml lapte ii punem intr-o craticioara pe foc; separat amestecam restul de lapte rece cu praful de budinca si zaharul,. Amestecam pana se dizolva praful de budinca, apoi turnam in fir subtire peste laptele care incepe sa fiarba. Amestecam pana obtinem o budinca groasa. Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca. Untul moale de la temperatura camerei il mixam putin, adaugam apoi zaharul pudra cu aroma de vanilie, mixand pana se topeste zaharul pudra. In acest unt dulce punem cate 1 lg din budinca racita. Asamblare : piscoturile le inmuiem in lapte, apoi asezam cate 3 pe rand si 3 pe coloana. Peste piscoturi asezam crema, apoi banane taiate rondele,cate 2 piscoturi inmuiate in lapte pe rand si 3 piscoturi pe coloana, crema, banane rondele, 1 piscot pe rand si 3 pe coloana, apoi cu restul de crema imbracam cabana noastra. Deasupra presaram cu grija biscuiti oreo macinati (eu am folosit 6 biscuiti). Punem cabana la frigider pentru minim 3 ore, apoi taiem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.