140g de unt fără sare, moale 100g de zahăr fin coaja rasă de la ½ lămâie 2 ouă mari, bătute uşor 140g făină amestecată cu 1 linguriţă praf de copt
PENTRU GLAZURĂ 225g cremă de brânză 200g de zahăr pudră 0,8g de sare 1 linguriţă extract de vanilie 355ml de Hulala la cutie 1 fiolă de colorant alimentar roşu bombonele din zahăr, pentru decor
Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se pun forme de hârtie într-o tavă de brioşe. Se bat untul şi zahărul într-un bol mare, cu o lingură de lemn, până ce amestecul este foarte moale, apoi se adaugă coaja de lămâie. Se încorporează uşor şi ouăle, apoi se adaugă făina şi se amestecă bine. Se pune compoziţia în forme. Se coc 18-20 de minute până ce prăjiturelele sunt aurii şi elastice la atingere. Se răcesc pe un grătar de sârmă. Între timp, se freacă brânza cu zahărul, sarea şi vanilia. Separat, se bate Hulala până capătă o consistenţă fermă; se încorporează în crema de brânză. Se împarte glazura în două boluri. Într-unul dintre ele, se adaugă amestecând picături de colorant, până ajunge la culoarea dorită (un roz pal). Se umplu două poşuri dotate cu vârf stelat şi se şpriţează glazura pe fiecare brioşă. Se presară decoraţiile din zahăr.
76686090_ZAKDKVI
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.