* 4 oua * 220 gr de margarina moale (sau unt) * 220 gr de zahar * 300 gr faina * 1 pliculet praf de copt * 2 pliculete zahar vanilat * jumatate sticluta esenta de vanilie * 2-3 linguri de lapte (in functie de cum cere aluatul) * 2 linguri praf cappuccino de ciocolata * 1 tabla ciocolata alba * 2 linguri colorant alimentar rosu * fulgi de cocos
. Toate ingredientele, in afara de ciocolata alba, colorantul si cocosul, le-am amestecat cu mixerul, adaugand cate o lingura de lapte pana cand aluatul a ajuns de consistenta potrivita aluatului de chec (moale cat sa curga putin). Am impartit aluatul cu lingura in hartiutele de briose. Mi-au iesit 22 de bucati. Am dat briosele la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la foc mediu/mic (testate cu scobitoarea). Am topit pe aburi ciocolata alba, am adaugat colorantul rosu si am decorat briosele cu pensula. Deasupra am presarat fulgi de cocos.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.